menu

Over ons

KING Sports is in 2004 als zelfstandige onderneming opgericht vanuit het moederbedrijf KING Nonwovens en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van lijm, lijmbanden en stabiliserend doek voor onder het kunstgras op sportvelden en landscaping.

In 2012 is KING Sports, net als haar drie zusterondernemingen KING RootBarrier, KING Nonwovens en KING Converting onderdeel geworden van de KING Group. De huidige directie bestaat uit twee leden, Bart van der Hart en Jan van Leeuwen, die gezamenlijk zorg dragen voor de dagelijkse aansturing, het beleid, de strategie en ontwikkeling van de bedrijven. Zij worden hierbij ondersteund door een team van ruim 40 vakkundige medewerkers verdeeld over de 4 ondernemingen.

Kenmerkend voor KING Sports is dat zij zich sinds 2000 heeft ontwikkeld tot een zeer innovatief bedrijf dat meedenkt met haar klanten, flexibel is, en de nodige vakinhoudelijke ondersteuning biedt. KING Sports levert kwalitatief, duurzame en milieuvriendelijke materialen en hecht waarde aan een goede balans tussen maatschappelijk verantwoord ondernemen en de ontwikkeling van het product en het bedrijf.

Met deze visie is KING Sports een betrouwbare en belangrijke speler geworden in de markt van kunstgras sportvelden, landscaping, groenvoorziening en biedt zij wereldwijd een breed assortiment van producten.